Acest website folosește cookies
×

eroare licenta Eplan MAX 15.19

Dacă programul Eplan nu mai rulează datorită unei erori cu texul „Error [0x80070005]: Access is denied” (MAX 15.19) atunci înseamnă ca sunteți afectat de noile update-uri pentru sitemul de operare Windows ce au fost lansate după 3.01.2018. Aflați în continuare cum puteți evita ușor această eroare fără să dezactivați sistemul de Update al Windows-ului.

calcul volum pompe cu roți dințate

De multe ori informațiile nu sunt lizibile pe eticheta producătorului iar identificarea completă a pompei cu roți dințate poate necesita masurători extinse. Pe langă măsurătorile exterioare, pentru determinarea axului, flanșei de prindere, tipul porturilor de asiprație și refulare, mai este nevoie și de volumului geometric al pompei. Acesta poate fi identificat ușor prin compararea lungimii pompei sau al corpului cu datele din catalogul producătorului aferente modelului și seriei pompei. În lipsa acestor date, volumul geometric al pompei cu roți dințate (cu angrenaje externe) mai poate fi determinat și prin măsurarea angrenajelor din interiorul pompei. Pentru aceasta pompa trebuie demontată cu atenție, într-un spațiu curat și extras un angrenaj. De preferat este angrenajul antrenat (cel fără prelungire către ax)
Volumul geometric al pompelor cu roți dințate poate fi calculat aplicând formula următoare. Aceasta este aproximativă și nu ia în considerare forma dinților angrenajelor dar pentru identificarea pompei este suficientă.
Astfel,

senzor tactic TP270 reparat

Panourile operator cu ecran tactil TP270 au fost scoase din producție și se mai pot găsi doar ca piese de schimb. În cazul nefericit al unui defect, înlocuirea lor este costisitoare și poate dura câteva zile sau chiar săptămâni; timp în care producția este oprită.

Una dintre componentele cele mai importante în transmisiile hidrostatice este uleiul hidraulic. Din păcate majoritatea exploatatorilor de utilaje industriale și mobile nu dau importanță calității, proprietăților și gradului de filtrare al acestuia.

Uleiul hidraulic contaminat sau oxidat dăunează echipamentelor hidraulice și pot produce daune majore sau chiar distrugerea definitivă a acestora. Aceste impurități pot proveni din mediul exterior sistemului hidraulic (rezervoare descoperite, radiera cilindrilor deteriorată, racorduri necorespunzătoare, etc.) sau, prin acțiunea lor abrazivă, pot produce noi particule metalice în circuitul hidraulic.

WinCC flat design

Primul lucru care se observă la un sistem SCADA/HMI este interfața grafică și utilitatea lui. Grafica standard, WinCC Dark, Light sau Wireframe din Tia Portal WinCC poate fi puțin „învechită” pentru gustul multora. Dacă urmărim evoluția conceptului grafic

Contact Fluid Control Systems

Adresă:
Bd. Theodor Pallady 287,
Cladirea IOR2, Et. 1

Program:
L-V: 09:00 - 17:00

Telefoane:
Fix: 021.340.40.54
Mobil: 0723.878.314

Email:
Email: office@fluidcontrol.ro
Skype ID: fluidcontrol